Wil je ons team versterken als vrijwilliger?

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons team kunnen versterken. Als jij ook vindt dat gebrek aan geld nooit de reden mag zijn om kinderen uit te sluiten van allerlei activiteiten, dan zit je bij Leergeld goed! Bij ons kun jij er voor zorgen dat kinderen wél meedoen.

Wat biedt Leergeld?

Vrijwilligers bij Leergeld krijgen begeleiding van een van onze beroepskrachten uit het team. Onze vrijwilligers kunnen cursussen volgen bij de Vrijwilligerscentrale Amsterdam en de Vrijwilligers Academie. Alle vrijwilligers zijn verzekerd gedurende hun Leergeld-uren en krijgen een vrijwilligersvergoeding. We organiseren minimaal twee keer per jaar gezellige bijeenkomsten voor de vrijwilligers.

Als je geïnteresseerd bent geworden, dan kun je dat laten weten door een open sollicitatie te sturen naar info@leergeldamsterdam.nl.


Gedragscode

Voorop staat dat je werkt met mensen. De kracht van Leergeld zit in de vrijwilligers die de contacten leggen en onderhouden met gezinnen. Daardoor zijn wij laagdrempelig en geven we vertrouwen. Goede communicatieve vaardigheden zijn daarom essentieel. Je kunt goed luisteren en bent flexibel. Je werkt zelfstandig binnen een organisatorisch kader. Dat betekent dat je feedback kan ontvangen en zorgvuldig weet om te gaan met privacygevoelige gegevens. Daar hoort ook de registratie van die gegevens bij.