Wil je doneren?

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.

In Amsterdam groeit 1 op de 5 kinderen op in een gezin dat moeite heeft om rond te komen. Zij kunnen niet meedoen met leeftijdgenoten en staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ieder kind mee kan doen!

Wil je ons steunen met een bijdrage? Heel graag! Leergeld Amsterdam heeft een ANBI status waardoor giften aftrekbaar zijn in de inkomstenbelasting. Ga naar onze ANBI pagina voor meer informatie. Wij zijn blij met iedere bijdrage: eenmalig of periodiek!

Wat kunnen wij de kinderen bieden met jouw donatie?
Voor 36 euro kan een kind een jaar lang gebruik maken van Squla, een online platform dat alle schoolvakken behandelt. Met jouw donatie van 200 euro kunnen wij een kind een fiets geven zodat het naar school, sport of bijles kan fietsen. Voor 500 euro heeft een kind een tegoed om bijles te volgen om zo zijn achterstand op school te verkleinen. Voor 250 euro krijgt een kind een laptop om huiswerk op te maken of online lessen te volgen.

Makkelijk doneren
Je kan onderaan de pagina het donatieformulier invullen met het gewenste bedrag, eenmalig of periodiek. Een periodieke donatie kan worden stopgezet als je daartoe een verzoek doet via deze
link.

Of je kan zelf jouw gift overmaken naar ons:

Bankrekening: NL36 RABO 0315 1428 04 – Stichting Leergeld Amsterdam
Kamer van Koophandel: 67210783
RSIN-nummer:856877463


Squla
36 Euro
Fiets
200 Euro
Bijles
500 Euro
Laptop
250 Euro

Doneren?

Dat gaat makkelijk via dit formulier

Vul hieronder het bedrag en je gegevens in en kies voor een eenmalige of periodieke donatie. Na akkoord gaat de betaling vanzelf. Jouw bijdrage stellen wij erg op prijs!

In het geval van een periodieke donatie (per maand, kwartaal of jaar) zal in het volgende scherm gevraagd worden om eenmalig €0,01 over te maken via IDEAL. Hiermee kan de doorlopende donatie geverifieerd en geactiveerd worden op basis van uw bankgegevens.