Bijles

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.

Zit jouw kind in groep 6, 7 of 8 van de basisschool, op het voortgezet onderwijs of op een vervolgopleiding en is jouw kind niet ouder dan 17 jaar en heeft het moeite met de lesstof of een achterstand op bepaalde vakken? Dan kan bijles of huiswerkbegeleiding een oplossing zijn.

Om te bepalen of jouw kind wat extra hulp kan gebruiken vragen we advies aan school. Hier gebruiken we een motivatieformulier voor die we, na de telefonische intake, naar jou toesturen en ingevuld kan worden door school.

Komt hier een positief advies uit, dan vergoeden wij maximaal 500 euro per kind per schooljaar. Wij betalen de facturen rechtstreeks aan de bijlesorganisatie. Je mag zelf een bijlesorganisatie uitzoeken. De organisatie moet geregistreerd staan bij de KvK en heeft een KvK-nummer, het heeft een website, een nederlandse bankrekeningnummer en moet in staat zijn om te factureren.

Wij vergoeden alleen facturen van bijlessen/huiswerkbegeleiding na de goedkeuringsemail die je van ons ontvangt. Bijlessen/huiswerkbegeleiding die voor deze datum gegeven zijn kunnen wij niet vergoeden.