Wil je ons steunen als organisatie?

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.

We zijn blij dat we kunnen rekenen op financiële bijdrage van een aantal fondsen en bedrijven. Hiermee kunnen we de Amsterdamse kinderen die dat hard nodig hebben de steun bieden om mee te kunnen doen op school door bijvoorbeeld een fiets, bijles of een laptop te geven. Steeds meer kinderen in Amsterdam moeten meekijken vanaf de zijlijn, financiële steun is dus hard nodig!

We komen graag in contact met bedrijven of fondsen in Amsterdam en omgeving die met ons willen samenwerken. Er zijn naast een donatie in geld verschillende andere mogelijkheden, zoals het doneren van laptops vanuit het bedrijfsleven of een evenement verbinden aan Leergeld Amsterdam. Zo is er een sponsorloop georganiseerd met Leergeld Amsterdam als goed doel.

Wil je hierover met ons in contact komen? Stuur dan een e-mail naar Saskia Tans: s.tans@leergeldamsterdam.nl. Dan maken we een persoonlijke afspraak om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Doneer laptops

We komen graag in contact met bedrijven of organisaties die laptops willen doneren.

Het liefst geven we de kinderen een nieuwe of een goede refurbished laptop. Dat zijn schoongemaakte, ready-to- use laptops. We werken samen met een organisatie die voor ons de laptops test en schoonmaakt. Neem contact met ons op via s.tans@leergeldamsterdam.nl.

Onze partners

Wil je het werk van Leergeld Amsterdam steunen?