Wil je ons steunen als organisatie?

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.

Stichting Leergeld Amsterdam is blij dat zij kan rekenen op de financiële steun van een aantal fondsen en bedrijven. Hiermee hebben we de Amsterdamse kinderen die dat hard nodig hebben de steun kunnen bieden om mee te kunnen doen op school. Dit hebben we gerealiseerd door bijvoorbeeld fietsen, bijlessen of laptops te verstrekken. Maar steeds meer kinderen in Amsterdam moeten vanaf de zijlijn toekijken omdat financiële steun voor hen essentieel is geworden!

Word onze nieuwe donateur
In Amsterdam groeit 1 op de 5 kinderen op in een gezin dat moeite heeft om rond te komen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat elk kind mee kan doen! Wil je ons steunen met een bijdrage? Graag! Leergeld Amsterdam heeft een ANBI-status, waardoor giften aftrekbaar zijn, ook voor bedrijven. Giften mag je van de winst aftrekken. Per jaar bedraagt de aftrek ten hoogste 50% van de winst, met een maximum van € 100.000. Wij zijn blij met elke bijdrage: eenmalig of periodiek. Met bijvoorbeeld 500 euro kan een kind bijles volgen om zo zijn achterstand op school te verkleinen. En voor 250 euro krijgt een kind een laptop om huiswerk op te maken of online lessen te volgen.

Of kom in actie
We komen graag in contact met bedrijven of fondsen in Amsterdam en omgeving die met ons willen samenwerken. Naast een geldelijke donatie zijn er verschillende andere mogelijkheden, zoals het schenken van (refurbished) laptops of het verbinden van een evenement aan Leergeld Amsterdam. Zamel bijvoorbeeld met je medewerkers geld in door een sponsorloop, boekenbeurs, fietstocht of een challenge te organiseren. Of start een actie tijdens jullie bedrijfsuitje. Organiseer iets rondom kerst, zoals een kerstmarkt of schenk (een deel van) de waarde van het kerstpakket aan Leergeld Amsterdam.

Contact
Heb je zelf een creatief idee of wil je een actie op maat? Wij denken graag met je mee. Neem contact op met bedrijven@leergeldamsterdam.nl

Doneer laptops

We komen graag in contact met bedrijven of organisaties die laptops willen doneren.

Het liefst geven we de kinderen een nieuwe of een goede refurbished laptop. Dat zijn schoongemaakte, ready-to- use laptops. We werken samen met een organisatie die voor ons de laptops test en schoonmaakt. Neem contact met ons op via s.tans@leergeldamsterdam.nl.

Onze partners

Wil je het werk van Leergeld Amsterdam steunen?