Een aanvraag indienen, hoe doe ik dat?

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.

Dit kan je als ouder zelf doen via het aanmeldformulier op deze pagina, maar je kan ook een intermediair om hulp vragen. Voorbeelden van intermediairs zijn Ouder- en kindteams, Buurtteams, jeugdwelzijnswerkers, schuldhulpverleners en maatschappelijk werkers. Als je al contact hebt met iemand, vraag deze dan om de aanvraag voor jouw kind of kinderen in te dienen.

Al jouw aanvragen voor Leergeld Amsterdam verlopen via Sam& voor alle kinderen. Dit is een samenwerking tussen Leergeld Nederland, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Jarige Job en Kinderhulp. Je komt daardoor direct op de goede plek bij ons en onze partners terecht. Je kunt aanvragen bij al deze organisaties in één keer doen via het aanmeldformulier.

Ben je een intermediair en doe je een aanvraag voor een gezin, zet jouw contactgegevens en de naam van de organisatie dan bij het veld 'Opmerkingen' in het aanmeldformulier.

Klik op onderstaande knop om naar het aanmeldformulier te gaan en een serie vragen te beantwoorden. Na ontvangst van jouw aanmelding krijg je per e-mail een bevestiging. Als je aan de beurt bent bellen we je op voor een telefonische intake. Je hoeft ons dus niet zelf te bellen of e-mailen. Samen nemen we jouw gegevens door en kun je jouw aanvraag toelichten.