Vacature Intake medewerker (12 uur)

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.

Heb jij administratief talent? Ben jij betrouwbaar, integer, intuïtief en heb je incasseringsvermogen? Weet je van wanten en ga je doelgericht en oplossingsgericht te werk? Heb je daarnaast affiniteit met kinderen uit gezinnen die financieel knel zitten? Dan kun jij bij ons voor hen het verschil maken in een Amsterdam waarin alle kinderen de ruimte krijgen om hun talenten te ontwikkelen.

Jij bent…

Enthousiast en vindt het leuk om veel contact te hebben met de gezinnen. Gezinnen die soms veeleisend en soms ook heel timide kunnen zijn. Je bent communicatief sterk, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve houding. Je weet contact te leggen en je vragen zo te stellen dat je de aanvraag voor een kind goed en snel kan afhandelen. Een groot deel van het werk bestaat uit het bellen van deze gezinnen. Je beschikt daarom over goede sociale vaardigheden en gaat secuur te werk. Je weet om te gaan met een grote (digitale) administratie. Het is fijn om op veel momenten voor de gezinnen beschikbaar te zijn en je hier flexibel mee omgaat. Affiniteit met sociaal werk en de maatschappelijke dienstverlening is een pré.

Kan jij je hierin vinden? Lees dan hier de volledige vacature en stuur jouw CV met motivatie voor 20 juni naar Hanneke de Groote: h.degroote@leergeldamsterdam.nl