Succesvolle Olijfolie actie!

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.

Rotary Centrum West

Tijdens een lunch midden in Amsterdam kregen we voor de derde maal op rij een mooie bijdrage van Rotary Centrum West. Daar zijn we gezien de enorme toename aan aanvragen ontzettend bij mee.

Vier volle tafels, met 16 leden en 5 gasten, en een mooi programma met ‘Event’ en sprekers begon met de overdracht met de Olijfolie actie. De 2.360 voor de Stichting Leergeld mag zeker een succes worden genoemd in de rij met goede acties – al eerder de Fietstocht, de wandeling langs de beelden van Hildo Krop in de stad, het fotoboek van de beelden en nu de 100 blikken olijf olie uit Spanje uit eigen olijfgaard. Door de samenwerking van de leden Jeanne, Andries en Marie José kon RCW met trots het bedrag verkregen van de verkoop van de olijfolie overhandigen aan Carolien de Jong van Stichting Leergeld.

St. Leergeld is afhankelijk van acties als deze, vooral nu gezinnen financieel in de knel komen te zitten en een beroep op hen doen. De vraag is groot. Daarom is de Stichting onder andere op zoek naar bedrijven die laptops kunnen leveren en foundraise-initiatieven.