Oproep aan bedrijven: geef uw laptops een tweede leven

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.

Thuisonderwijs zonder laptop is niet mogelijk. Helaas zitten er nog steeds vele kinderen thuis zonder laptop. 4 januari is de vakantie weer voorbij. De scholen gaan echter waarschijnlijk nog (lang) niet open. Online onderwijs is de enige mogelijkheid om ‘bij te blijven’. Laptops inzetten blijft nodig!

De afgelopen maanden heeft Leergeld Amsterdam zo’n 600 laptops ter beschikking gesteld aan lagere en middelbare scholieren. We reiken nieuwe laptops uit aan middelbare scholieren en refurbished laptops aan leerlingen van een lagere school.

Heeft u, als bedrijf, een partij laptops die voor het werk niet meer voldoet? Gaat u uw devices voor het nieuwe jaar vervangen? schenk uw oude partij aan Leergeld Amsterdam! Leergeld geeft uw oude laptops een tweede leven in handen van een scholier die de laptop nog goed kan gebruiken voor schoolwerk en de online lessen.

We kunnen alle laptops gebruiken, die een camera hebben, windows 10 en het liefst een icore processor. Stuur een mail naar m.meijs@leergeldamsterdam.nl en wij zorgen ervoor dat uw laptops goed terecht komen!