Lopen voor kinderen met minder

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.

Afgelopen oktober trokken medewerkers van Catch Legal, een juridisch advieskantoor gevestigd in Amsterdam, de loopschoenen aan voor een goed doel. Zij besteedden hun jaarlijkse teamdag aan het zoveel mogelijk kilometers lopen voor Leergeld Amsterdam. Catch Legal is gespecialiseerd op het gebied van bestuurs- en omgevingsrecht, een rechtsgebied met een belangrijke maatschappelijke component. Het bedrijf zich daarom ook graag in voor de maatschappij! En wat is er mooier dan werken aan teambuilding en tegelijkertijd een goed doel te steunen? Tijdens de teamdag werd door het hele land flink wat afgewandeld, van kilometers door de duinen bij Zandvoort tot een halve marathon rennen door de straten van Rotterdam.

Elke kilometer bracht een tientje op waarbij de 12 collega’s in totaal 1484,20 euro bij elkaar liepen! Omdat zij als juristen taal en bijscholing van jong en oud belangrijk vinden, gaat het bij elkaar gelopen geld naar bijles/bijscholing. Dat betekent voor drie kinderen een half jaar bijles!

Catch Legal en Leergeld Amsterdam hebben elkaar gevonden en gaan bekijken hoe ze in de toekomst mogelijk meer samen kunnen werken.