Lopen voor kinderen met minder

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.

Alle medewerkers van Catch Legal, een juridisch advieskantoor gevestigd in Amsterdam, hebben hun jaarlijkse teamdag besteed aan een goed doel. Ze trokken de loopschoenen aan om zoveel mogelijk kilometers af te leggen voor Leergeld Amsterdam. Catch Legal is gespecialiseerd op het gebied van bestuurs- en omgevingsrecht, een rechtsgebied met een belangrijke maatschappelijke component en zet zich daarom ook graag in voor de maatschappij! En, wat is er mooier dan te werken aan teambuilding en tegelijkertijd een goed doel te steunen? Tijdens de teamdag werd door het hele land flink wat afgewandeld, van kilometers door de duinen bij Zandvoort tot een halve marathon rennen door de straten van Rotterdam.

Elke kilometer bracht een tientje op. De 12 medewerkers liepen in totaal 1484,20 euro bij elkaar! Als juristen vinden ze taal en bijscholing van jong en oud belangrijk. Daarom gaat het bij elkaar gelopen geld naar bijles/bijscholing. Dat betekent voor drie kinderen een half jaar bijles!

Catch Legal en Leergeld Amsterdam hebben elkaar gevonden. Ze gaan bekijken hoe ze in de toekomst mogelijk meer samen kunnen werken.