Actie Schouder aan Schouder

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.

Maar liefst 1 op de 6 kinderen in Amsterdam leeft onder de armoedegrens. Leergeld Amsterdam ondersteunt ouders van deze groep door voor hun schoolgaande kinderen bijvoorbeeld een fiets of laptop te kopen. Maar de vraag groeit sneller dan onze financiële middelen.

Daarom zoeken we ouders die, met een ruimer budget, anderen willen helpen. Als de helft van de ouders in Amsterdam een paar euro per maand doneert, voorkomen we dat Leergeld Amsterdam halverwege 2024 de hulp moet verminderen. Dit jaar hielpen we al meer dan 6000 kinderen. Volgend jaar zal dat nog meer zijn als de trends van afgelopen jaren doorzetten.

Jouw steun maakt echt verschil!

Doneer direct via onze donatiepagina of start een donatiecampagne op de school van je kind. Hiermee vergroot je niet alleen de naamsbekendheid van Leergeld Amsterdam, maar bereiken we ook ouders die onze hulp nodig hebben. Een win-win situatie.


Wil je meer doen? Word ambassadeur!

Samen bekijken we begin 2024 hoe jij kunt bijdragen. Laten we ervoor zorgen dat alle kinderen in Amsterdam aankomend jaar de kans krijgen hun talenten te ontwikkelen.

Recent ontvingen we na een campagne op een school van een ouder meer dan € 4.000 aan giften. Deze aanpak inspireert en helpt ons enorm! Daarom zoeken we ambassadeurs. Meld je aan, dan zorgen wij dat je snel aan de slag kunt. Denk aan het organiseren van een mailing onder ouders, of deelnemen aan een sponsorloop: dan kan Leergeld Amsterdam de shirts leveren, een oproep helpen formuleren en de campagne via onze eigen kanalen vleugels geven.